Produkty w czekoladzie

Oblewanie czekoladą to innowacyjny proces natryskania wysokiej jakości czekoladą belgijskiej, po którym następuje kolejny etap – proces nabłyszczania. W wyniku ciągu procesu powstają produkty oblewane i nabłyszczone czekoladą. 

W naszej ofercie posiadamy kilka rodzajów  orzechów i suszonych owoców w czekoladzie, w zależności od potrzeb nasi klienci mogą u nas kupić:

  • Migdały w czekoladzie
  • Orzeszki ziemne w czekoladzie
  • Orzechy laskowe w  czekoladzie
  • Rodzynki w czekoladzie
  • Słonecznik w czekoladzie
  • Żurawinę w czekoladzie

Proces oblewania jest idealny dla suszonych i kandyzowanych owoców i oraz orzechów. (Rodzynki, Śliwki, żurawina całojagodowa, orzech ziemny, nerkowiec, ziemny, laskowy, migdał) Istnieje możliwość wyprodukowania orzechów oblanych czekoladą z dodatkową posypką (np. cynamon).

Produkty w karmelu

Karmelizowanie zachodzi w procesie ciągłym, gdzie cukier poddawany gorącej temperaturze ulega karmelizacji. Karmelem obtaczane są orzechy (migdał, nerkowiec, orzechy ziemne), które zanim przejdą przez proces karmelizacji poddawane są procesowi podprażenia. Nasze karmelizowane produkty nie zawierają zbędnych dodatków i konserwantów.

W naszej ofercie posiadamy produkty w karmelu:

  • migdały w karmelu
  • migdały w karmelu i sezamie
  • nerkowce w karmelu
  • nerkowce w karmelu i sezamie
  • orzeszki w karmelu
  • orzeszki w karmelu i sezamie
 
Firefly_many+almonds coated in full chocolate_photo_19144
orzech ziemny w karmelu i sezamie, sprzedaż, ros-sweet
Firefly_many+hazelnuts coated in full chocolate_photo_9213

ROS-SWEET partnerem Twojego biznesu

Wieloletnie doświadczenie oraz znajomość branży sprawiają, że oferujemy wyłącznie produkty o doskonałych walorach smakowych. Wyróżnia nas niezawodność i terminowość dostaw oraz jakość produktów, utrzymywana na niezmiennie wysokim poziomie przy jednoczesnym utrzymaniu optymalnej ceny do jakości.

LinkedIn