Portfolio marki Moreso wzbogaciło się o kolejną nowość. Niebawem do sklepów trafią produkty z najnowszej linii „Domowe wypieki”. W asortymencie znalazły się cztery indeksy – tarte orzechy włoskie, tarte orzechy laskowe, tarte migdały naturalne oraz mak mielony.

Producent, firma ROS-SWEET podkreśla, że sypka i delikatna konsystencja linii „Domowe wypieki” sprawia, że produkt może być stosowany, jako zamiennik tradycyjnej mąki. Nowość od Moreso skierowana jest nie tylko do miłośników tradycyjnego pieczenia, ale również do osób, które mają bardziej nowoczesne spojrzenie na tę kwestię. To jednak nie wszystko, ponieważ producent zadbał także o to, aby zainspirować konsumentów. Specjalne dedykowane opakowania zawierają na odwrocie przepisy na biszkopty i ciastka bez użycia mąki z wykorzystaniem produktów Moreso z linii „Domowe wypieki”

Wszystkie produkty są w 100% naturalne i nie zawierają żadnych dodatków. Stojące opakowanie oraz spójny graficzny projekt sprawia, że nowa linia dobrze prezentują się na sklepowej półce. Produkty dostępne w opakowaniach 200 g.